Situada al cor d’una cèlebre regió pel seu oleoturisme, la Cooperativa Camp de Castelldans s’enorgulleix de ser l’ànima darrere d’OliFERM, un tresor líquid que captura l’essència del nostre producte més emblemàtic: l’oli d’oliva.

Amb moltes dècades de passió i perícia en la creació de productes de la nostra terra, et presentem un relat que transcendeix allò ordinari. A OliFERM, cada gota del nostre oli d’oliva verge extra és una simfonia de sabor i tradició. A més, el nostre secret resideix a la selecta oliva arbequina, 100% autòctona, les característiques organolèptiques úniques de la qual es converteixen en l’ànima dels nostres camps.

D’altra banda, a través dels anys, hem perfeccionat l’art de l’elaboració d’oli a la cooperativa. OliFERM no és només un producte; és el llegat de generacions, una celebració de l’excel·lència. Amb mètodes d’extracció meticulosament mecànics garantim que cada ampolla d’OliFERM conserva la puresa i les virtuts intrínseques de les nostres olives.

Per tant, quan tries OliFERM, no només tries un oli d’oliva; tries una història de qualitat, dedicació i respecte per la natura. Cada ús és un viatge sensorial, una oportunitat per connectar amb la terra i els regals. Finalment, deixa’t seduir per la màgia d’OliFERM i transforma cada plat en una obra mestra culinària.

 

Logo de la cooperativa
© 2024 Cooperativa del Camp de Castelldans
C/Sant Isidre, 24. 25154 Castelldans (Lleida)
973 12 00 22 - 626 60 27 44
Avís Legal · Política de privadesa · Política de Cookies

Design

Logo de venda de proximitat